Μάλαξη Αρωματοθεραπείας

 

Το θεραπευτικό agigma είναι μία φυσική τεχνική που μέσα από την ολιστική αντιμετώπιση του ανθρώπου μπορεί να βοηθήσει στην αρμονικότερη ροή των σωματικών, πνευματικών και ψυχικών ενεργειών για την ενίσχυση της υγείας μας. Η πανάρχαια αυτή τεχνική συνδέθηκε με τη θεραπεία και την καταπράυνση του πόνου. Σήμερα, η Δύση ανακαλύπτει  ξανά τις ιδιότητές του και το αγκαλιάζει και ως μέθοδο αναζωογόνησης και ευεξίας του ανθρώπου. 

Στην Aρωματοθεραπεία έχουμε τη γνώση της χρήσης των αιθέριων ελαίων έτσι ώστε να επιδρούν τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχή. Οι μαλάξεις αρωματοθεραπείας  βοηθούν τους μυς να διώξουν την ένταση να ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί ισορροπίας του σώματος και να υποβοηθήσει την αποτοξινωτική διαδικασία του οργανισμού.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η Αρωματοθεραπεία είναι μόνο θεραπεία ομορφιάς, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει πιο πολύ από την πραγματικότητα. Η Αρωματοθεραπεία είναι η γνώση της χρήσης των αιθέριων ελαίων έτσι ώστε να επιδρούν τόσο στο σώμα, όσο και στη ψυχή, τη ψυχολογία και τη διάθεση. 

Το Μασάζ Αρωματοθεραπείας βοηθά τους μύες να χαλαρώσουν, απελευθερώνοντας από το σώμα την ένταση της ημέρας. Βελτιώνει το λεμφικό σύστημα και συνδράμει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. 

 

€60  (60-70΄)


Είστε έτοιμοι να αφεθείτε και να εμπιστευθείτε;

 Η θεραπεία ξεκινά με μια σειρά ερωτήσεων οι οποίες βοηθούν να γίνουν αντιληπτές οι ανάγκες του κάθε ατόμου. Το γεγονός αυτό επιτρέπει στον θεραπευτή  να διαλέξει το κατάλληλο αιθέριο έλαιο για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα, για χαλάρωση κατάλληλα έλαια είναι το χαμομήλι, η λεβάντα και το γεράνι.

Για τόνωση, προτιμότερο είναι το πορτοκάλι και το φασκόμηλο, ενώ για ανακούφιση από τους πόνους, το ιδανικό είναι η μέντα ή ο ευκάλυπτος.

 Εάν δεν έχετε ξανά δεχτεί αρωματοθεραπεία, τώρα είναι η ευκαιρία να δοκιμάσετε.

 

Κάντε Κλικ στην υπηρεσία που σας τράβηξε την προσοχή και μάθετε περισσότερα! *Προσοχή: Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι η αρωματοθεραπεία, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ιατρική μέριμνα, δεν είναι φυσιοθεραπευτική τέχνη, δεν έχει να κάνει με την τέχνη της αισθητικής και δεν θεραπεύει. Είναι κοινώς αποδεκτό όμως ότι συνδυάζεται άψογα με τα παραπάνω.


          

 

Κλείστε Ραντεβού Make to your body a gift!

Image
Βιογραφικό

Πετράκης Παντελής

VISIT US AND YOU 'LL NEVER REGRET IT!

Testimonials

Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά