Μάλαξη Αρωματοθεραπείας

Διάβασε περισσότερα:

Το Αgigma (Μάλαξη) είναι μία φυσική τεχνική που μέσα από την ολιστική αντιμετώπιση του ανθρώπου μπορεί να βοηθήσει στην αρμονικότερη ροή των σωματικών, πνευματικών και ψυχικών διεργασιών και να συνεισφέρει στην ενίσχυση της υγείας μας. Η πανάρχαια αυτή διαδικασία συνδέθηκε με την καταπράυνση του πόνου και στις μέρες μας του stress. Σήμερα, η Δύση ανακαλύπτει  ξανά τις ιδιότητές του και το αγκαλιάζει και ως μέθοδο αναζωογόνησης και ευεξίας του ανθρώπου. 

Στην Aρωματοθεραπεία έχουμε τη γνώση της χρήσης των αιθέριων ελαίων έτσι ώστε να επιδρούν τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχή. Οι μαλάξεις αρωματοθεραπείας  βοηθούν τους μύες να διώξουν την ένταση να ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί ισορροπίας του σώματος και να υποβοηθήσει την αποτοξινωτική διαδικασία του οργανισμού.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η Αρωματοθεραπεία είναι μόνο θεραπεία ομορφιάς, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει πιο πολύ από την πραγματικότητα. Η Αρωματοθεραπεία είναι η γνώση της χρήσης των αιθέριων ελαίων έτσι ώστε να επιδρούν τόσο στο σώμα, όσο και στη ψυχή, τη ψυχολογία και τη διάθεση. 

Η μάλαξη Αρωματοθεραπείας βοηθά τους μύες να χαλαρώσουν, απελευθερώνοντας από το σώμα την ένταση της ημέρας. Βελτιώνει το λεμφικό σύστημα και συνδράμει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. 

Τι μας διαφοροποιεί απο τον ανταγωνισμό

Στο Agigma Massage and holistic therapies έχουμε επιλέξει να εκφράσουμε την φιλοσοφία πως ο "κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ξεχωριστός, το ίδιο και οι ανάγκες του το ίδιο και οι επιθυμίες του".
Με γνώμονα την ιδιαιτερότητα του ατόμου, υποδεχόμαστε τον κάθε επισκέπτη μας και φροντίζουμε αρχικά να αποφεύγουμε προτόκολλα τα οποία απευθύνονται σε όλους και παράλληλα έχουμε όλα τα απαιτούμενα σε γνώση και εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε για τον κάθε ένα σας την δική του ξεχωριστή εμπειρία και συνεδρία. 

 Η θεραπεία ξεκινά με μια σειρά ερωτήσεων όπου θα μας επισημάνετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Έπειτα θα φτιάξουμε το μείγμα που θα σας ταιριάξει πχ. για χαλάρωση κατάλληλα έλαια είναι το χαμομήλι, η λεβάντα και το γεράνι ενώ για τόνωση, προτιμότερο είναι το πορτοκάλι και το φασκόμηλο και για ανακούφιση από τους πόνους, ιδανικό είναι η μέντα ή ο ευκάλυπτος κ.α.
Η συνεδρία σας θα αρχίσει να χτίζετε καθώς ο θεραπευτής θα ακουμπάει και θα γνωρίζει το σώμα σας και τις ανάγκες του. 

 Εάν δεν έχετε ξανά δεχτεί αρωματοθεραπεία, τώρα είναι η ευκαιρία να δοκιμάσετε.

Κάντε Κλικ στην υπηρεσία που σας τράβηξε την προσοχή και μάθετε περισσότερα

 

  

*Προσοχή: Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι η αρωματοθεραπεία, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ιατρική μέριμνα, δεν είναι φυσιοθεραπευτική τέχνη, δεν έχει να κάνει με την τέχνη της αισθητικής και δεν θεραπεύει. Είναι κοινώς αποδεκτό όμως ότι συνδυάζεται άψογα με τα παραπάνω.

Δες μια προσπάθεια να σου εξηγήσω αυθόρμητα τι σημαίνει μάλαξη αρωματοθεραπείας στο Agigma και μάθε και ένα μυστικό για το σώμα σου. 

 

Κλείστε Ραντεβού Make to your body a gift!

Κλείστε Ραντεβού
Ή Επικοινωνήστε μαζί μας!
Image
Βιογραφικό

Πετράκης Παντελής

VISIT US AND YOU 'LL NEVER REGRET IT!

Testimonials

Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά