Τι είναι το S.R.T;

Το Spiritual Response Therapy ή S.R.T είναι μια μέθοδος που ερευνά σε βάθος τον υποσυνείδητο νου και τα ψυχικά (Ακασικά) αρχεία για τον εντοπισμό και την απελευθέρωση κρυμμένων μπλοκαρισμάτων και αρνητικών προγραμμάτων της  ζωής μας, τα οποία μας εμποδίζουν να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή. Η μέθοδος αυτή στηρίζεται στην επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό.

Σκοπός του S.R.T  είναι να επαναφέρει τον άνθρωπο σε συνειδητή επαφή με τον θεϊκό του εαυτό και να εναρμονίσει κάθε πτυχή της ύπαρξής του. Έτσι συμβάλλει  στην υγεία, στη χαρά της ζωής και στη πνευματική ανάπτυξη.

 

Τι είναι τα αρνητικά προγράμματα;

Για να κατανοήσουμε πλήρως την δύναμη που έχουν τα υποσυνείδητα προγράμματα επάνω μας, πρέπει να κατανοήσουμε το εύρος της ζωής μας, το οποίο επεκτείνεται πέρα από αυτή την ζωή, σε προηγούμενες και παράλληλες ζωές. Τα προγράμματα αυτά  μπορεί να είναι λανθασμένες πεποιθήσεις, αρνητικές συνήθειες, εξαρτήσεις ή ακόμα κυτταρική μνήμη (στο DNA) αρνητικών εμπειριών από προηγούμενες ζωές. Η ενέργεια από προηγούμενες ζωές μεταφέρεται σε αυτή την ζωή και είναι πολλές φορές η αιτία για όλα τα προβλήματά μας (Οικονομικά, Σχέσεων, Υγείας )!

 Πώς εφαρμοζεται;

Υπάρχουν συγκεκριμένοι χάρτες οι οποίοι περιέχουν πληροφορίες για διάφορα επίπεδα. Με τη βοήθεια του κρυσταλλικού εκκρεμούς, εντοπίζεται και καθαρίζεται όπου υπάρχουν συγκεκριμένα ενεργειακά μπλοκαρίσματα στο σύστημά σας, σε κάθε επίπεδο και διάσταση.

 

Γιατί είναι σημαντικός ο καθαρισμός των αρνητικών  μας προγραμμάτων;

Με τη καθοδήγηση (απόκριση) του Ανώτερου Εαυτού  και την χρήση ειδικών διαγραμμάτων καθαρίζονται προγράμματα ή μπλοκαρίσματα και  κυριολεκτικά σβήνεται η αρνητική - ασύμφωνη ενέργεια από το υποσυνείδητο και τα ψυχικά αρχεία και αντικαθιστάται με θετική ενέργεια. Έτσι, αντί να οδηγείσαι από υποσυνείδητα πιστεύω, πεποιθήσεις και επιθυμίες που αγνοείς ότι υπάρχουν και που δεν κατανοείς, σου δίνεται η δυνατότητα να ζήσεις με το μέγιστο δυναμικό σου – να εκφράσεις τον πραγματικό Εαυτό σου!

 

Αποτελέσματα  καθαρισμού

Μεγαλύτερη ροή σε όλες τις όψεις της καθημερινότητας.Με την ακύρωση των ανασταλτικών προγραμμάτων αναδύεται μεγαλύτερη διαύγεια και ικανότητα συγκέντρωσης,

 μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας, και προσωπική δύναμη και ακεραιότητα.
Απαλλαγή από φοβίες και τραυματικές εμπειρίες, κατάθλιψη, σύγχυση, θυμό, ενοχές.
Καθαρισμό όλου του Κάρμα που είναι έτοιμο να απελευθερωθεί. Μια συνεδρία S.R.T μπορεί εύκολα και γρήγορα να φέρει βαθύτερη κατανόηση μιας σχέσης και να καθαρίσει φορτία του παρελθόντος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την εναρμόνιση και άνθιση των διαπροσωπικών σχέσεων.

Ριζική κατανόηση της αιτίας μιας ασθένειας, με αποτέλεσμα να μπορεί να επιτραπεί η ίαση.
Απαλλαγή από όλων των ειδών τις αλλεργίες.
Απαλλαγή από εμπόδια για αφθονία, ευημερία και επιτυχία.
Αυξημένη αυτοπεποίθηση, αγάπη και χαρά.
Καθαρισμός αρνητικών ενεργειών σε χώρους.

 

Η διαδικασία του S.R.T. διαρκεί περίπου 1,5 ώρα και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Η ζωή μας είναι σαν καινούργια, απόλυτα ελεύθερη από αρνητικές επιρροές, δικές μας ή άλλων, που εγκλώβιζαν μέχρι τώρα την έκφραση του απεριόριστου δυναμικού μας. Η ζωή προχωράει σε έναν πιο φωτεινό μονοπάτι!
Υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμού της τεχνικής με Ενεργειακή Ανάγνωση Ταρώ! Ο συνδυασμός αυτός, επιτρέπει να φανερώσουμε πιο άμεσα τις αιτίες πίσω από αυτά που σας απασχολούν, αλλά και τους τρόπους που μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά!

 

Γνώρισε και απελευθέρωσε το πραγματικό σου Δυναμικό

Επίσημη συνεργάτιδα του Agigma massage and therapies :

SHAKILA ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΡΑΤΗ 

Κλείστε Ραντεβού Make to your body a gift!

Κλείστε Ραντεβού
Ή Επικοινωνήστε μαζί μας!
Image
Βιογραφικό

Πετράκης Παντελής

VISIT US AND YOU 'LL NEVER REGRET IT!

Testimonials

Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά