Δες το βίντεο και μάθε αν η Ρεφλεξολογία είναι για εσένα

Η ρεφλεξολογία είναι μια μέθοδος εναλλακτικής θεραπείας η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα τα αυτιά και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Διεγείροντας αυτά τα αντανακλαστικά σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνουμε την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμο.

Η ρεφλεξολογια είναι ιδανική για την αποκατάσταση της ισορροπίας και της αρμονίας στο σώμα και  στο να αποβάλει την ένταση.

Οι ρεφλεξολόγοι πιστεύουν ότι στα πέλματα αντανακλάται το σώμα. Για παράδειγμα τα δάχτυλα των πελμάτων αντανακλούν το κεφάλι, το Ύπαρ, το Πάγκρεας, τα Νεφρά συναντιούνται στη καμάρα του ποδιού. Ενώ η μέση το έντερο και τα γεννητικά όργανα συναντιούνται στη φτέρνα.

Είναι μια δημοφιλής εναλλακτική θεραπεία η οποία προωθεί τη χαλάρωση βελτιώνει την κυκλοφορία, μειώνει τον πόνο καταπραΰνει τα κουρασμένα πόδια, ενεργοποιεί την αυτοθεραπευτική ικανότητα του οργανισμού.

Εάν γαργαλιέστε μην ανησυχείτε ο ρεφλεξολογος εφαρμόζει απαλές πιέσεις και ειδικούς χειρισμούς στα πέλματα.

Για ποιο λόγο επιλέγουμε την ρεφλεξολογια?

Στρες άγχος κ συνθήκες  που σχετίζονται με αυτά όπως, κόπωση, αυπνεία, ευερεθιστότητα, αυτοπεποίθηση. Επίσης ανταποκρίνεται θετικά σε διάφορα προβλήματα που προκύπτουν από έντονες ανισορροπίες του συστήματός μας, όπως πεπτικές  διαταραχές, πονοκεφάλους αρθρίτιδα μυοσκελετικά προβλήματα, έμμηνοι πόνοι αλεργείες κ.α 


€60 

Ενεργοποίησε την ικανότητα του σώματός σου να αυτοθεραπευτεί!

*Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι η Ρεφλεξολογία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ιατρική μέριμνα, δεν είναι φυσικοθεραπευτική τέχνη, και δεν θεραπεύει. Είναι κοινώς αποδεκτό όμως ότι συνδυάζεται άψογα με τα παραπάνω.Ο ρεφλεξολόγος σας σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τον ιατρό ή τον φυσικοθεραπευτή σας.

 

Συχνότητα : 1-2 επισκέψεις την εβδομάδα .

Διάρκεια: 40' - 50' 

κόστος: 60 €


Παρακολουθήστε ένα video Ρεφλεξολογίας και πως μέσω αυτής ενεργοποιούμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα!


Η ρεφλεξολογία συνδυάζεται υπέροχα με την Access Consciousness Bars. Ειδικά όπου τα συμπτώματα ενισχύονται από το άγχος και το στρες 

Κλείστε Ραντεβού Make to your body a gift!

Κλείστε Ραντεβού
Ή Επικοινωνήστε μαζί μας!
Image
Βιογραφικό

Πετράκης Παντελής

VISIT US AND YOU 'LL NEVER REGRET IT!

Testimonials

Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά