Ρεφλεξολογία

Η ρεφλεξολογία είναι μια μέθοδος εναλλακτικής θεραπείας η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα τα αυτιά και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Διεγείροντας αυτά τα αντανακλαστικά σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνουμε την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού

Η ρεφλεξολογια είναι ιδανική για την αποκατάσταση της ισορροπίας και της αρμονίας στο σώμα και  στο να αποβάλει την ένταση.

Οι ρεφλεξολόγοι πιστεύουν ότι στα πέλματα αντανακλάται το σώμα. Για παράδειγμα τα δάχτυλα των πελμάτων αντανακλούν το κεφάλι, το Ύπαρ, το Πάγκρεας, τα Νεφρά συναντιούνται στη καμάρα του ποδιού. Ενώ η μέση το έντερο και τα γεννητικά όργανα συναντιούνται στη φτέρνα.

Είναι μια δημοφιλής εναλλακτική θεραπεία η οποία προωθεί τη χαλάρωση βελτιώνει την κυκλοφορία, μειώνει τον πόνο καταπραΰνει τα κουρασμένα πόδια, ενεργοποιεί την αυτοθεραπευτική ικανότητα του οργανισμού.

Εάν γαργαλιέστε μην ανησυχείτε ο ρεφλεξολογος εφαρμόζει απαλές πιέσεις και ειδικούς χειρισμούς στα πέλματα.

Για ποιο λόγο επιλέγουμε την ρεφλεξολογια?

Στρες άγχος κ συνθήκες  που σχετίζονται με αυτά όπως, κόπωση, αυπνεία, ευερεθιστότητα, αυτοπεποίθηση. Επίσης ανταποκρίνεται θετικά σε διάφορα προβλήματα που προκύπτουν από έντονες ανισορροπίες του συστήματός μας, όπως πεπτικές  διαταραχές, πονοκεφάλους αρθρίτιδα μυοσκελετικά προβλήματα, έμμηνοι πόνοι αλεργείες κ.α 

Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι η Ρεφλεξολογία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ιατρική μέριμνα, δεν είναι φυσικοθεραπευτική τέχνη, και δεν θεραπεύει. Είναι κοινώς αποδεκτό όμως ότι συνδυάζεται άψογα με τα παραπάνω.

Ο ρεφλεξολόγος σας σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τον ιατρό ή τον φυσικοθεραπευτή σας.

 

Συχνότητα : 1-2 επισκέψεις την εβδομάδα .

Διάρκεια: 40' - 50' 

κόστος: 40 €

Κλείστε Ραντεβού Make to your body a gift!

Πετράκης Παντελής

Βιογραφικό
Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

Διαβάστε περισσότερα
Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

Διαβάστε περισσότερα
See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά

Tripadvisor excellence 2017
Logo

Ολιστικός πολυχώρος εναλλακτικών θεραπειών, Agigma. Όμορφος χώρος, έτοιμος για να φιλοξενήσει περισσότερες τεχνικές, περισσότερες ανάγκες, άλλους δασκάλους – θεραπευτές, σεμινάρια, εκμάθηση διαδικτυακή κ.α.

Newsletter

Εγγρεφείτε στο newsletter μας και μεινετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα μας και προσφορές.