20 λεπτά αρωματοθεραπείας 

 

Αν υποφέρετε από ένταση στους ώμους, αν κάθεστε πολύ ώρα μπροστά από έναν υπολογιστή ή έχετε κακή στάση σώματος. Αν απλά, δεν έχετε τον χρόνο για συνεδρία σε όλο το σώμα, τότε τη συγκεκριμένη θεραπεία είναι ιδανική για εσάς.

Όλο το άγχος και η ένταση μαζεύεται στους ώμους, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο σημείο να υποφέρει από δυσκαμψία και δυσφορία.

Ο θεραπευτής λειτουργεί λυτρωτικά, απαλύνει την ένταση στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μέχρι τη πλάτη, ενώ, παράλληλα, ανακουφίζει και «ξεδιπλώνει» τους μυς.

Με τις συγχρονισμένες κινήσεις προκαλείται χαλάρωση στο σημείο, φεύγει το στρες, η ένταση αποτελεί παρελθόν και ο λαιμός γίνεται πιο ευέλικτος, η πλάτη σας θα ισιώσει και θα νιώσετε γεμάτοι ενέργεια.

Σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες και διαφορετικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου, έχουμε μεριμνήσει ώστε να μπορείτε να διαλέξετε μια άλλη περιοχή που ίσως να έχει περισσότερη ανάγκη για φροντίδα! 

 

*Προσοχή: Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι η αρωματοθεραπεία, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ιατρική μέριμνα, δεν είναι φυσιοθεραπευτική τέχνη, και δεν θεραπεύει. Είναι κοινώς αποδεκτό όμως ότι συνδυάζεται άψογα με τα παραπάνω.

 

Συχνότητα: 1-2 / βδομάδα

Διάρκεια 20' - 30' 

Κόστος : 22€ - 30€ 

Κλείστε Ραντεβού Make to your body a gift!

Πετράκης Παντελής

Βιογραφικό
Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

Διαβάστε περισσότερα
Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

Διαβάστε περισσότερα
See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά

Tripadvisor excellence 2017
Logo

Ολιστικός πολυχώρος εναλλακτικών θεραπειών, Agigma. Όμορφος χώρος, έτοιμος για να φιλοξενήσει περισσότερες τεχνικές, περισσότερες ανάγκες, άλλους δασκάλους – θεραπευτές, σεμινάρια, εκμάθηση διαδικτυακή κ.α.

Newsletter

Εγγρεφείτε στο newsletter μας και μεινετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα μας και προσφορές.