Το λίγο είναι πάντα καλύτερο απο το καθόλου

Αν υποφέρετε από ένταση στους ώμους, αν κάθεστε πολύ ώρα μπροστά από έναν υπολογιστή ή έχετε κακή στάση σώματος. Αν απλά, δεν έχετε τον χρόνο για συνεδρία σε όλο το σώμα, τότε η συγκεκριμένη θεραπεία είναι ιδανική για εσάς.

Όλο το άγχος και η ένταση, τις περισσότερες φορες μαζεύεται στους ώμους, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο σημείο να υποφέρει από δυσκαμψία και δυσφορία.

Ο θεραπευτής λειτουργεί λυτρωτικά, απαλύνει την ένταση στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μέχρι τη πλάτη, ενώ παράλληλα, ανακουφίζει και «ξεδιπλώνει» τους μυς.

Με τις συγχρονισμένες κινήσεις προκαλείται χαλάρωση στο σημείο, φεύγει το στρες, η ένταση αποτελεί παρελθόν και ο λαιμός γίνεται πιο ευέλικτος, η πλάτη σας θα ισιώσει και θα νιώσετε γεμάτοι ενέργεια.


€22 /20' - €30 / 30'

Σας ταιριάζει; Επιλέξτε το

 


Σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες και διαφορετικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου, έχουμε μεριμνήσει ώστε να μπορείτε να διαλέξετε μια άλλη περιοχή που ίσως να έχει περισσότερη ανάγκη για φροντίδα! 


Για μια συνεδρία απαλών χειρισμών επιλέξτεΣε περίπτωση που θέλετε να ενεργοποιήσετε την ικανότητα για θεραπεία που έχετεΜην επιτρέπεται να προσδιορίζεται η αξία σας απο το πως οι άλλοι έχουν επιλέξει να σας βλέπουν.

Pantelis Petrakis 

Holistic Healer / Facilitator


 

*Προσοχή: Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι η αρωματοθεραπεία, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ιατρική μέριμνα, δεν είναι φυσιοθεραπευτική τέχνη, και δεν θεραπεύει. Είναι κοινώς αποδεκτό όμως ότι συνδυάζεται άψογα με τα παραπάνω.

 

 

 

Κλείστε Ραντεβού Make to your body a gift!

Image
Βιογραφικό

Πετράκης Παντελής

VISIT US AND YOU 'LL NEVER REGRET IT!

Testimonials

Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά