Από μικρό με θυμάμαι να με απασχολεί αυτό που σήμερα ονομάζεται Ολιστικότητα. Οι ιστορίες του παιδικού μου μυαλού δεν είναι εύκολο να αποδοθούν σε κείμενο, όμως είμαι πεπεισμένος σήμερα ότι είμαστε κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που ντύνουμε το πρωί, δηλαδή το σώμα.

Έχοντας στο οικογενειακό μου περιβάλλον σημαντικό θέμα υγείας, με θυμάμαι από πολύ μικρό να έχω όνειρο να ασχοληθώ με την θεραπεία. Δεν ήξερα πως αυτό μπορεί να γίνει και πραγματικά δεν με ένοιαζε. Εγώ απλά το ήθελα! Όσο μεγάλωνα δε, τόσο και πιο μακρυά φάνταζε ο στόχος μου. Ο τρόπος που διάλεξε το σύμπαν να με φέρει στην θεραπεία…. Κάθε άλλο παρά γραμμικός ήταν. Από την μια πλευρά με τράβηξε στην άλλη.

Η επαφή με το σώμα ξεκίνησε από τον αθλητισμό καθώς ήμουν παλαιστής, αυτή η προσέγγιση με έκανε να αισθανθώ και να γνωρίσω απόλυτα το ανθρώπινο σώμα. Έπειτα ήρθαν οι σπουδές στις εναλλακτικές θεραπείες και μου έδειξαν τι μπορεί αυτό το σώμα να καταφέρει! Την αυτοκαταστροφή του ή την αυτοθεραπεία του. Το έκανα επάγγελμα, ασχολήθηκα σε όλους τους τομείς, από αθλητικά club έως spa manager. Εμπνεύστηκα και δημιούργησα το Agigma massage and therapies όπου πάντρεψα τις τεχνικές μου και συνέχισα να μαθαίνω νέες! Πάντα είχα εκείνη την αίσθηση ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό. Κάτι που εμπεριέχει το σώμα, από το μικρότερο κύτταρο του, έως όλο το σύμπαν γνωστό και άγνωστο.
Μια γυναίκα, μια φίλη μου, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: '' Δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά θέλω σε 5 μέρες να ταξιδέψεις στην πρωτεύουσα να γνωρίσεις κάτι νέο. Θέλω να έρθεις ''. Άνοιξε ένας κόσμος μπροστά μου, ένας νέος κόσμος. Το μυαλό προσπαθούσε να βάλει σε τάξη όσα ήδη ήξερε και αναγνώριζε στην τεχνική του Access Bars και έπειτα ερχόντουσαν κομμάτια που δεν μπορούσα να αντιληφθώ!
Ξεκίνησα άμεσα να δουλεύω με την τεχνική και έβλεπα τους πελάτες μου να αλλάζουν σε κάθε συνεδρία. Αν μη τι άλλο, να σηκώνονται από το κρεβάτι σαν να είχαν ταξιδέψει σε ένα δικό τους σύμπαν πληρότητας και χαλάρωσης.

Όλα συνέβαιναν δίχως να αντιλαμβάνομαι πως, ...μέχρι που συνάντησα τον Harri Omanovic. Αναγνώρισα τι υπέροχο μη αντιληπτό από το Νου χάρισμα έχω στα χέρια μου. Μέσα σε 8 μέρες άλλαξε η ζωή μου. Σπάσανε αλυσίδες που είχα αναγνωρίσει χρόνια πριν, άλλαξε το σώμα μου από θέματα που κουβαλούσε χρόνια πριν. Εμπνεύστηκα στο πως ένας άνθρωπος είναι αρκετός να αλλάξει τον κόσμο. Από τότε έχει γίνει σκοπός μου να διαδώσω και να εξελίξω την συγκεκριμένη γνώση.

Πάλεψα πολύ στο να μην πάω σε εκείνες τις 8 ημέρες με διάφορες αφορμές όπως τα χρήματα και ο χρόνος…. Το ήξερα όμως από την πρώτη στιγμή που έμαθα για το event, ότι θα είμαι εκεί.

Έκτοτε έχω συνεισφέρει σε υπέροχους ανθρώπους στο να έρθουν στην Access consciousness και να διαχειριστούν εργαλεία όπως τα bars και το σώμα. Έχω συνεισφέρει σε ανθρώπους να αλλάξουν την ζωή τους, το σώμα τους, την αντίληψή τους. Το μαγικό είναι πως, αφού μπορώ εγώ να δουλέψω σε επίπεδο ενεργειακό και πνευματικό, μπορεί ο κάθε ένας!Η Γη χρειάζεται ανθρώπους με επίγνωση, η Γη χρειάζεται θεραπευτές.

Τι χαρά μπορούμε να λάβουμε και να δώσουμε στην Γη; Πόση χαρά μπορούμε να βιώσουμε στις σχέσεις μας; Στο επάγγελμά μας; Στο σώμα μας, μαζί με τον πλανήτη μας;

 

Είμαι Access consciousness Bars Facilitator BF, face lifting CF με τάξεις σε όλη την Ελλάδα και έχω εμπνευστεί και δημιουργήσει τον θεσμούς όπως το every week Access Bars Class στο Ρέθυμνο Κρήτης. το "Ρωτάμε και Απαντάει" με προσκαλεσμένους θεραπευτές ανα τον κόσμο. Σεμινάρια όπως "Energetic Synthesis of Body Massage", "Couple Massage Experience" και κάποια τα οποία περιμένω να μου ζητήσουν να υλοποιηθούν! 

Σας ευχαριστώ όλους για το ταξίδι που μου προσφέρετε και ποιος ξέρει, ίσως συναντηθούμε σε αυτό! 

Κλείστε Ραντεβού Make to your body a gift!

Πετράκης Παντελής

Βιογραφικό
Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

Διαβάστε περισσότερα
Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

Διαβάστε περισσότερα
See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά

Tripadvisor excellence 2017
Logo

Ολιστικός πολυχώρος εναλλακτικών θεραπειών, Agigma. Όμορφος χώρος, έτοιμος για να φιλοξενήσει περισσότερες τεχνικές, περισσότερες ανάγκες, άλλους δασκάλους – θεραπευτές, σεμινάρια, εκμάθηση διαδικτυακή κ.α.

Newsletter

Εγγρεφείτε στο newsletter μας και μεινετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα μας και προσφορές.