Ο χώρος μας, είτε είναι μαγαζί, είτε σπίτι, μπορεί να επηρεαστεί από αρνητικές ενέργειες. Εύκολα, οι δυσμενής σκέψη άλλων για την επιτυχία μας, η γλωσσοφαγιά, η ζήλια, ο φθόνος, γίνονται τοξικά δηλητήρια που επηρεάζουν το χώρο, αλλά και αυτούς που κινούνται μέσα σε αυτόν.

Έτσι, η ενέργεια βαραίνει και αρχίζει σταδιακά να αλλάζει δραματικά, να δημιουργούνται προστριβές και διαφόρων ειδών προβλήματα, όλο και πιο συχνά. Επίσης, οι κατάρες μπορούν να λειτουργήσουν με αρνητικό τρόπο, ακόμα και αν έχουν ειπωθεί από ένα μακρινό συγγενή ή κάποιον που έχει αποχωρήσει από τη ζωή. Η ενέργεια δε χάνεται μέσα στο χρόνο – απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή, για να εκδηλωθεί ξανά.

Ο ενεργειακός καθαρισμός χώρου είναι απαραίτητος για να μείνει ο χώρος μας υγιής, αλλά και εμείς!

Μετά από έναν καθαρισμό χώρου, η ενέργεια αποκτά καλύτερη ροή! Οι καταστάσεις που βιώνουμε κάθε μέρα γίνονται πιο εύκολες και τα εμπόδια, σταδιακά, μειώνονται, σε όλους τους τομείς!
Όταν η τοξικότητα φύγει, ο δρόμος μας ανοίγει για μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα, για την επιτυχία και την ευτυχία μας, χωρίς φραγμό!


Μία συνεδρία καθαρισμού χώρου διαρκεί από 15 ημέρες έως 1 μήνα, με προσωπική δουλειά από εμένα. Απαραίτητη είναι μία κάτοψη ή ένα σχέδιο του χώρου που χρειάζεται τον καθαρισμό.
Έχει μοναδικά αποτελέσματα, αν συνδυαστεί με συνεδρία Προσωπικού Καθαρισμού των ατόμων που κινούνται στο χώρο αυτό!

Ας ερευνήσουμε μαζί τις ενέργειες που επηρεάζουν το χώρο σας και ας τις επιτρέψουμε να γίνουν αυτό που ακριβώς χρειάζεστε, ώστε να σας φέρουν πιο κοντά στην ευημερία και την αφθονία, σε όλα τα επίπεδα.

 

SHAKILA ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΡΑΤΗ

Κλείστε Ραντεβού Make to your body a gift!

Πετράκης Παντελής

Βιογραφικό
Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

Διαβάστε περισσότερα
Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

Διαβάστε περισσότερα
See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά

Tripadvisor excellence 2017
Logo

Ολιστικός πολυχώρος εναλλακτικών θεραπειών, Agigma. Όμορφος χώρος, έτοιμος για να φιλοξενήσει περισσότερες τεχνικές, περισσότερες ανάγκες, άλλους δασκάλους – θεραπευτές, σεμινάρια, εκμάθηση διαδικτυακή κ.α.

Newsletter

Εγγρεφείτε στο newsletter μας και μεινετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα μας και προσφορές.