Πολλές φορές, οι  αρνητικές ενέργειες αποτυπώνονται επάνω μας, δημιουργώντας κακή υγεία, δυσκολία στη σκέψη, φοβίες, στρες, ανασφάλεια, κακό ύπνο και εμπόδια στις σχέσεις και πολλά ακόμα. Όσο πιο βαθιές στο χρόνο είναι αυτές οι επιρροές, τόσο πιο πολύπλοκα και έντονα γίνονται τα προβλήματα που δημιουργούνται.

Το σύστημά μας είναι ένας πολύπλευρος μηχανισμός. Εμείς βλέπουμε μόνο το φυσικό σώμα. Αποτελείται όμως και από ενέργεια, που εύκολα αποτυπώνει την αρνητικότητα και, ύστερα, την εκπέμπει. Αυτό μπορεί να μας μπλοκάρει και να μας οδηγήσει σε δυσκολίες στην πρακτική μας ζωή.

Ο Ενεργειακός Καθαρισμός Ατόμου, γίνεται με διαφορετικούς τρόπους που ταιριάζουν στο κάθε σύστημα, μέσα από μία συνεδρία Προσωπικής Ανάγνωσης Ταρώ. Αυτό μου επιτρέπει να διακρίνω ποιες καταστάσεις σας έχουν επιβαρύνει και ποιες ενέργειες συνεχίζουν να σας επηρεάζουν. Έτσι, μπορούμε εύκολα να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο για τον προσωπικό σας καθαρισμό!

Μία συνεδρία Ενεργειακού Καθαρισμού Ατόμου μπορεί να διαρκέσει από 1 ώρα έως και 3 μήνες σταδιακής εργασίας. Βασίζεται σε ενεργειακή διάγνωση με βάση την Ανάγνωση της Ταρώ και χρήση του κρυσταλλικού εκκρεμούς.

Μαζί, ανακαλύπτουμε αυτά που σας επηρεάζουν ως άτομο, ώστε να ανοίξουμε το δρόμο για να εξελιχθείτε, να επιτύχετε τους στόχους σας και να ζείτε μία ζωή γεμάτη ευτυχία!

 

Επίσημη συνεργάτιδα του Κέντρου μας:

SHAKILA ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΡΑΤΗ

Κλείστε Ραντεβού Make to your body a gift!

Πετράκης Παντελής

Βιογραφικό
Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

Διαβάστε περισσότερα
Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

Διαβάστε περισσότερα
See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά

Tripadvisor excellence 2017
Logo

Ολιστικός πολυχώρος εναλλακτικών θεραπειών, Agigma. Όμορφος χώρος, έτοιμος για να φιλοξενήσει περισσότερες τεχνικές, περισσότερες ανάγκες, άλλους δασκάλους – θεραπευτές, σεμινάρια, εκμάθηση διαδικτυακή κ.α.

Newsletter

Εγγρεφείτε στο newsletter μας και μεινετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα μας και προσφορές.