Η καθημερινότητά μας έχει αρκετό στρές το οποίο τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Αυτό που σίγουρα μπορούμε να κάνουμε είναι να φροντίσουμε το σώμα μας ώστε να διώξει από πάνω του συμπτώματα στρές όπως, κούραση, ένταση, αυπνία, κακή διάθεση κ.α.

Το De-stress aromatherapy session είναι βασισμένο σε ένα πρωτόκολλο κινήσεων με απόλυτο ρυθμό, μεγάλες κινήσεις , πολύ φροντίδα και ενεργοποίηση σημείων τα οποία θα μας επιστρέψουν την ζωτικότητά μας.

 Την προτείνουμε σε όσους θέλουν να έχουν μια πρώτη επαφή με την τέχνη της χαλάρωσης, είναι μια πολύ καλή επιλογή δώρου καθώς ταιριάζει σε όλους. Τη συγκεκριμένη θεραπεία μπορείτε να τη βιώσετε μαζί με το ζευγάρι σας στο ίδιο δωμάτιο ( δίχως καμία επιπλέον επιβάρυνση) ή να προσθέσετε από τις mini επιλογές θεραπειών add on και να δημιουργήσετε την δική σας συνεδρία.

Διάρκεια: 45'-50'

Κόστος: 45€

*Κάνετε ένα επιπρόσθετο δώρο στον εαυτό σας! Συμπληρώστε την εμπειρία σας με μια ή περισσότερες από τις παρακάτω επιλογές!

*Προσοχή: Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι η αρωματοθεραπεία, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ιατρική μέριμνα, δεν είναι φυσιοθεραπευτική τέχνη, και δεν θεραπεύει. Είναι κοινώς αποδεκτό όμως ότι συνδυάζεται άψογα με τα παραπάνω.

Κλείστε Ραντεβού Make to your body a gift!

Πετράκης Παντελής

Βιογραφικό
Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

Διαβάστε περισσότερα
Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

Διαβάστε περισσότερα
See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά

Tripadvisor excellence 2017
Logo

Ολιστικός πολυχώρος εναλλακτικών θεραπειών, Agigma. Όμορφος χώρος, έτοιμος για να φιλοξενήσει περισσότερες τεχνικές, περισσότερες ανάγκες, άλλους δασκάλους – θεραπευτές, σεμινάρια, εκμάθηση διαδικτυακή κ.α.

Newsletter

Εγγρεφείτε στο newsletter μας και μεινετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα μας και προσφορές.