Δες το Video και μάθε αν είναι το Face Rejuvance για εσένα

Rejuvance Μάθε περισσότερα:

Σημαίνει, αναζωογόνηση και ανάταση του προσώπου . Πρόκειται για μια φυσική και αποτελεσματική μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου ένα φυσικό lifting που επιδρά συγχρόνως σε όλο το σώμα και τον νου δημιουργώντας βαθιά χαλάρωση.

Βασίζεται σε τεχνικές απελευθέρωσης του υποδόριου συνδετικού ιστού και των μυών, καθώς και σε ειδικές μαλάξεις. Οι τεχνικές αυτές εφαρμόζονται απαλά, κυρίως με τις άκρες των δακτύλων .Ο θεραπευτής εφαρμόζει βιοενεργιακό agigma  σε ειδικά σημεία στους 91 μύες του προσώπου, το τριχωτό της κεφαλής, το λαιμό, τους ώμους τον αυχένα  και το ντεκολτέ.

Το Rejuvance, στην χώρα μας μπορεί να το συναντήσουμε και ώς, Face Rejuvenation, Natural Fingertip Facelift, Νon Surgical Face Lifting. Αυτό δεν χρειάζεται να σας μπερδέψει, όλοι αναφερόμαστε στην τεχνική που δημιούργησε ο Άγγλος θεραπευτής Stanley Rosenberg. Στην Ελλάδα ήρθε απο την Julie Hardenberg όπου η ίδια έδωσε και το όνομα Face Rejuvance!

Η μέθοδος είναι ανδιαμφισβήτητα απο τις πιο γρήγορα διαδεδομένες, ίσως επειδή αναφέρεται κατά κύριο λόγο σε γυναίκες (έχετε τον τρόπο να μοιράζεστε γνώση, ειδικά όταν αφορά την ομορφιά) αλλά πολύ περισσότερο διότι τα αποτελέσματά της είναι ορατά απο την πρώτη μισή ώρα της θεραπείας! 


€50

Θα ήθελες να ανανεώσεις το πρόσωπό σου;


Τα αποτελέσματά της

Η τεχνική δεν περιορίζεται μόνο στα αισθητικά αποτελέσματα, αλλά επιφέρει μία γενική αναζωογόνηση όλου του οργανισμού, μέσα από τις ειδικές μαλάξεις στους 90 και πλέον μύες του προσώπου, τα ενεργειακά κανάλια και τα βελονιστικά σημεία της περιοχής όπου γίνεται η εφαρμογή.

Για την εφαρμογή του FaceLifting Rejuvance, το μόνο που χρειάζεται είναι ένας σωστά εκπαιδευμένος θεραπευτής. Στην συνεδρία δεν θα συναντήσετε κρέμες, ηλεκτρόδια, ενέσεις ή κάθε είδους εξαρτήματα και εργαλεία. 

Κανείς φυσικά δεν σας απαγορεύει να συνεχίσετε να κάνετε χρήση της κρέμας και των προϊόντων προσώπου τα οποία εμπιστεύεστε. Μόνο να είστε έτοιμοι - ες, να τα δείτε να αποδίδουν 60% περισσότερο από ότι πριν! 

Η τεχνική με τις συγκεκριμένες επισκέψεις!

Μέσα σε έξι συνεδρίες, απαλλάσσει τους μύες του προσώπου, λαιμού, κρανίου και ώμων από την ένταση. Δρα άμεσα στον συνδετικό ιστό (περιτονία), αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και την ευλυγισία του. Επίσης, ανιχνεύει τα σημεία όπου ο συνδετικός ιστός έχει κακώς προσκολληθεί στους υποκείμενους μύες και τον απελευθερώνει. Το πρόσωπο αποκτά καθαρή, ελαστική και διάφανη όψη. Οι μικρές ρυτίδες εξαφανίζονται και οι μεγαλύτερες λειαίνονται, οι μαύροι κύκλοι υποχωρούν ενώ τα ζυγωματικά επιστρέφουν στο ύψος τους και οι σακούλες κάτω από τα μάτια περιορίζονται.

Δεν θα είναι υπερβολή αν θα λέγαμε πως θα μπορούσαμε να δούμε οφέλη στην ποιότητα ύπνου ειδικότερα σε όσους από το στρες σφίγγουν τις σιαγόνες τους (το ξέρατε ότι από το στρες συμβαίνει, σωστά;). Το FaceLifting Rejuvance θα βοηθήσει ακόμα και σε πόνους ώμων και αυχένα μέσω της αποσυμφόρησης του συνεκτικού ιστού (περιτονίας) . 

Τι θα λέγατε τώρα αν σας έλεγα να μην κλείσετε τις πιθανότητες εδώ, αλλά να τις αφήσετε ανοικτές όπως ανοικτό και το ενδεχόμενο, σε εσάς να αλλάξει πολλά περισσότερα! 


€50

Θέλετε να το δοκιμάσετε; Ίσως είναι η καλύτερη στιγμή!


Μπορείτε να δεχτείτε την συνεδρία μόνο για μια επίσκεψη. Πολλοί απο τους πελάτες μας το επιλέγουν όταν έχουν μια σημαντική εκδήλωση στην οποία θέλουν να παραβρεθούν. Έχετε την επιλογή πάντα το να κλείσετε 6 συνεδρίες (2/βδομάδα) απολαμβάνοντας την έκπτωση την οποία σας παρέχουμε! 

6χ50=  €300 / €250

Κέρδισε χρήματα ανανεώνοντας το πρόσωπό σου


*Θα ήθελες να διδαχθείς μια πιο ενεργειακή προσέγγιση του Rejuvance προσώπου; Επέλεξε σήμερα το Energetic Access FaceLift

 

Η ομορφιά έρχεται πάντα απο μέσα σου 

 

Κλείστε Ραντεβού Make to your body a gift!

Κλείστε Ραντεβού
Ή Επικοινωνήστε μαζί μας!
Image
Βιογραφικό

Πετράκης Παντελής

VISIT US AND YOU 'LL NEVER REGRET IT!

Testimonials

Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά