Σεμινάρια / Workshops / Διαλογισμοί / Ομιλίες 

Το να υλοποιείς τα όνειρά σου για κάποιους είναι σκοπός ζωής, για εμένα είναι η αρχή για τα επόμενα! 

Ως εμπνευστής του Agigma κατάφερα να δημιουργήσω έναν χώρο ολιστικών θεραπειών. Είχα όνειρο να καταφέρω να στεγάσω τις θεραπείες τις οποίες σπούδασα σε ένα χώρο ο οποίος θα τις αναδεικνύει και θα τις φέρει πιο κοντά στον κόσμο, ώστε να επωφεληθεί από αυτές! 

Επόμενος στόχος; Κάθε σπίτι και θεραπευτής! 

Ξεπερνώντας τα 20 χρόνια στις εναλλακτικές θεραπείες μπορώ να πω δια βεβαιότητος ότι όλοι έχουμε μέσα μας έναν θεραπευτή, ο κάθε ένας από εμάς έχει μια δική του Υπερ-ικανότητα να θεραπεύει! Κάποιος με το άγγιγμα, κάποιος δια της ομιλίας κάποιος με την αγκαλιά, κάποιος άλλος απλά με το να ακούει τους φίλους του. Το Agigma διαθέτει αίθουσα σεμιναρίων και εγώ προσωπικά διαθέτω μέσα απο τόσα χρόνια στον χώρο, γνωριμία με εξαιρετικούς ανθρώπους και θεραπευτές. 

Δεν είναι εύκολο λόγο της απόστασης αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουμε και κάνουμε προσπάθειες να φέρουμε γνώση στο Ρέθυμνο. Να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ή και σε λίγο μεγαλύτερους νέους να μάθουν και να μάθουν από ώριμους θεραπευτές! 

Το να συνεισφέρω στο να έρθει κάποιος κοντά στις ολιστικές θεραπείες και στον ολιστικό τρόπο ζωής, μου δίνει τεράστια χαρά! Πόσο δε το να περάσει απο το ταξίδι της αυτοεξέλιξης στην φροντίδα του διπλανού του και της Γης! 

Για να είσαι σε αυτή την σελίδα, είσαι έτοιμος-η να κάνεις την αλλαγή στην ζωή σου! Είτε για να πρώτο έρθεις σε αυτή την προσέγγιση είτε για να εξελίξεις τις υπέροχες ικανότητές σου! Σε καλωσορίζω και θα ήθελα να θυμάσαι ότι πέρα από τα σεμινάρια τα οποία τρέχουν αυτή την στιγμή, μπορείς να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου σε περασμένα σεμινάρια ώστε να επαναληφθούν ή ακόμα μπορείς να μας ζητήσεις κάποια συγκεκριμένη τεχνική και να συν-δημιουργήσουμε! 

Η σελίδα μας στο fb / isnta / youtube ονομάζεται επίσης Agigma massage and therapies. Συντονίσου διότι εκεί τα πράγματα τρέχουν ακόμα πιο γρήγορα, συντονίσου και ακολούθησε μας σε διάφορα live, σε εισαγωγικά δωρεάν τμήματα, σε συνεντεύξεις, ημερίδες, διαγωνισμούς και διάφορες άλλες υπέροχες δημιουργίες! 

 

Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ! Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ και εσύ είσαι ένα υπέροχο δώρο για αυτή την Γη! 

Ίσως να συναντηθούμε και από κοντά κάποια στιγμή! 

Με εκτίμηση 

Πετράκης Παντελής 

 

    

Ενδιαφέρεστε για τα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 28310-22060 ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

Image
Βιογραφικό

Πετράκης Παντελής

VISIT US AND YOU 'LL NEVER REGRET IT!

Testimonials

Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά