Διαδικτυακά σεμινάρια

 

 

Στο Agigma επιλέγουμε και φέρνουμε τους καλύτερους. Έχοντας την γνώση αναζητούμε τις αποδοτικότερες σπουδές ανα την Ελλάδα και τον κόσμο και τις φέρνουμε στο σπίτι σας. Η Κρήτη ένα ψεγάδι έχει ότι χιλιομετρικά είναι αποκομένη από την υπόλοιπη Ελλάδα. Επιλέγουμε τις καλύτερες σχολές και εσείς έχετε την ευχαίρια σπουδάζοντας από το σπίτι σας να κάνετε την υποχρεωτική πρακτική σας δίπλα στο σπίτι σας καθώς και να δίδετε εξετάσεις στην πόλη σας δίχως (καθώς και στην πρακτική και στις εξετάσεις επιβάλετε φυσική παρουσία) να εγκαταλείπετε το νησί.

Δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλη έρευνα αγοράς στις ειδικότητες που αγαπάτε και με τις οποίες θέλετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά καθώς το κάναμε εμείς πριν από εσάς. Money for Value παίρνουμε εμείς την επιλογή για το μέλλον σας.

 

Ενδιαφέρεστε για τα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια; Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 28310-22060 ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

Πετράκης Παντελής

Βιογραφικό
Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

Διαβάστε περισσότερα
Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

Διαβάστε περισσότερα
See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά

Tripadvisor excellence 2017
Logo

Ολιστικός πολυχώρος εναλλακτικών θεραπειών, Agigma. Όμορφος χώρος, έτοιμος για να φιλοξενήσει περισσότερες τεχνικές, περισσότερες ανάγκες, άλλους δασκάλους – θεραπευτές, σεμινάρια, εκμάθηση διαδικτυακή κ.α.

Newsletter

Εγγρεφείτε στο newsletter μας και μεινετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα μας και προσφορές.