Δες το Video και μάθε αν είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Eίναι μια μέθοδος χειρισμού του σώματος που λειτουργεί μέσω του νευρικού, λεμφικού αλλά και του καρδιαγγειακού συστήματος.

Αποτελείται από μια ακολουθία ήπιων κινήσεων μεγάλης ακρίβειας, οι οποίες εφαρμόζονται με αριθμητική σειρά πάνω στους μύες, τους τένοντες και τον συνδετικό ιστό, σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Μεταξύ των κινήσεων αυτών υπάρχουν τακτικές παύσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην αποδοχή και επεξεργασία των διαδικασιών από το σώμα και στη μεγιστοποίηση της χαλάρωσης.

Κατά τη διάρκεια των παύσεων ο θεραπευτής εγκαταλείπει το χώρο της θεραπείας, επιτρέποντας, με αυτό τον τρόπο, στον δέκτη να ηρεμήσει  έτσι ώστε να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος και χώρος, για να ανταποκριθεί το σώμα στην τεχνική. Ο ασθενής οφείλει να παρατηρήσει οποιαδήποτε αλλαγή συμβεί στο σώμα του και να την αναφέρει στον θεραπευτή, αφού από αυτό εξαρτάται η επόμενη κίνηση.

€40

Ανταποκρίνεται εξίσου καλά τόσο σε οξείς όσο και σε χρόνιες καταστάσεις

 


Όσο λιγότερες κινήσεις γίνονται τόσο καλύτερα αποτελέσματα παράγονται,καθώς ο εγκέφαλος, μέσω του ερεθισμού του νευρικού συστήματος, χρειάζεται να επεξεργαστεί απλές και σαφείς πληροφορίες.

Συνήθως, η επίδραση του Bowtech μπορεί να κρατήσει μέχρι και δέκα μέρες μετά τη συνεδρία. Φρόνιμό είναι να ακολουθήσει μια επαναληπτική συνεδρία ώστε το σώμα να απορροφήσει καλύτερα τις ευεργετικές ιδιότητες της τεχνικής. 

" Το 1997 ξεκίνησα να σπουδάζω εναλλακτικές θεραπείες. Το Bowtech ήρθε πολύ αργότερα και προστέθηκε στις τεχνικές που ασκώ. Δεν θα είναι υπερβολή να πω ότι περισσότεροι απο 8/10 επισκέπτες μου κατευθύνοντε σε αυτό" 

Παντελής Πετράκης 

Ολιστικός θεραπευτής


Μια εξίσου δυνατή εναλλακτική θεραπεία είναι η 

 


Το Bowtech δεν είναι κάποιο είδος μασάζ. Αν αναζητάτε κάτι τέτοιο δείτε αυτό

 


 

Τι θα λέγατε για μια επιλογή του να αδειάσετε το μυαλό σας;

Κατά πόσο όσα σας συμβαίνουν έχουν να κάνουν με πεποιθήσεις και άγχος;

 

 

Ότι και να επιλέξετε αγαπητοί μου φίλοι να θυμάστε ότι, εσείς είστε πίσω απο όλα αυτά! Δίχως τις δικές σας ικανότητες, όλες αυτές οι τεχνικές ... απλά δεν θα υπήρχαν! Το μόνο που κάνω ως θεραπευτής είναι να ενεργοποιώ τις δικές σας ικανότητες προς ίαση! Σας ευχαριστώ απεριόριστα για την εμπιστοσύνη!

Παντελής Πετράκης

Ολιστικός θεραπευτής

Κλείστε Ραντεβού Make to your body a gift!

Κλείστε Ραντεβού
Ή Επικοινωνήστε μαζί μας!
Image
Βιογραφικό

Πετράκης Παντελής

VISIT US AND YOU 'LL NEVER REGRET IT!

Testimonials

Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά