Ο χρόνος σταματάει...

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του θεραπευτή και νιώστε όλο το στρες και την κούραση της καθημερινότητας να σας εγκαταλείπουν. Τα αρωματικά αιθέρια έλαια, σε συνδυασμό με συγχρονισμένες, ρυθμικές κινήσεις θα κάνουν το σώμα σας να «παραλύσει» από ευεξία.

Οι τοξίνες αποβάλλονται από τον οργανισμό και αμέσως αισθάνεστε ανάλαφροι, ενώ οι μύες σας χαλαρώνουν και νιώθετε την κόπωση να φεύγει με κάθε "Agigma".

Ιδανικό για όλους εσάς που είστε πιεσμένοι και καταβεβλημένοι από τις υποχρεώσεις, αφού η συγκεκριμένη συνεδρία, μέσω των ευεργετικών ελαίων, των επιλεγμένων τεχνικών και τις ενεργειακής προσέγγισης (ρέικι), θα κάνει το μυαλό σας να «ξεμπλοκάρει» και θα αναζωογονήσει ψυχή, σώμα και νου. Παράλληλα, θα σας ανακουφίσει από μυϊκά μπλοκαρίσματα και θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Η συνεδρία ξεκινάει και ολοκληρώνεται με ιστορικό και συμβουλευτική προσέγγιση στα ψυχοσωματικά γνωρίσματα που φέρετε. 

Μετά το πέρας της συνεδρίας, η διάθεσή σας θα έχει απογειωθεί, το χαμόγελο θα έχει επιστρέψει στα χείλη σας και η μέρα θα έχει αλλάξει προς το καλύτερο

Διάρκεια  60' - 70' 

Κόστος: 60€

 

*Προσοχή: Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι η αρωματοθεραπεία, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ιατρική μέριμνα, δεν είναι φυσιοθεραπευτική τέχνη, και δεν θεραπεύει. Είναι κοινώς αποδεκτό όμως ότι συνδυάζεται άψογα με τα παραπάνω.

Κλείστε Ραντεβού Make to your body a gift!

Πετράκης Παντελής

Βιογραφικό
Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

Διαβάστε περισσότερα
Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

Διαβάστε περισσότερα
See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά

Tripadvisor excellence 2017
Logo

Ολιστικός πολυχώρος εναλλακτικών θεραπειών, Agigma. Όμορφος χώρος, έτοιμος για να φιλοξενήσει περισσότερες τεχνικές, περισσότερες ανάγκες, άλλους δασκάλους – θεραπευτές, σεμινάρια, εκμάθηση διαδικτυακή κ.α.

Newsletter

Εγγρεφείτε στο newsletter μας και μεινετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα μας και προσφορές.