Signature είναι η υπογραφή και προσδιορίζει την μοναδικότητα! 

Τι ξεχωρίζει το AGIGMA ; 

Η ευχέρεια να επιλέξουμε ανάμεσα σε πολλές θεραπείες και προσεγγίσεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα! Δεν χρειάζεται εσύ να γνωρίζεις τι υπάρχει, δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τι μπορεί η κάθε θεραπεία να συνεισφέρει στις ανάγκες σου. Αρκεί που γνωρίζει ο Θεραπευτής σου! 

Η συνεδρία ξεκινάει ως ένα Tailor Made που σημαίνει ότι αφού μιλήσετε με τον θεραπευτή θα αλλάξει το πρωτόκολλο της συνεδρίας ώστε να το προσαρμόσει στις ανάγκες του σώματός σου! Η διαφορά στο Signature είναι ότι ο θεραπευτής παίρνει πάνω του την συνεδρία, εμπιστευόμενος τις γνώσεις και την ενσυναίσθησή του συνδέεται με το σώμα σου το αφουγκράζεται και συνεργάζεται μαζί του, δίνοντας αυτό που ζητάει! Ο θεραπευτής μπορεί να ξεκινήσει για μια συνεδρία μασάζ και να ολοκληρώσει με Reiki ή Ρεφλεξολογία. Πολλές φορές έχει παρατηρηθεί ο δέκτης να ζητάει ανακούφιση στον αυχένα και το σώμα να φωνάζει ότι θέλει περισσότερο στις γάμπες. Άλλες φορές ο δέκτης να έχει ζητήσει ένα δυνατό μασάζ το σώμα του όμως να απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο μια πιο χαλαρωτική προσέγγιση. Έχουν υπάρξει φορές που το μασάζ διαρκεί μόλις 20 λεπτά και έπειτα να ακολουθήσει μια ενεργειακή θεραπεία όπως το Access Bars ή το Αγγελικό Reiki

 

€60  (60-70΄)

Είστε έτοιμοι να αφεθείτε και να εμπιστευθείτε;

 

 

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του θεραπευτή και νιώστε όλο το στρες και την κούραση της καθημερινότητας να σας εγκαταλείπουν. Τα αρωματικά αιθέρια έλαια, σε συνδυασμό με συγχρονισμένες, ρυθμικές κινήσεις θα κάνουν το σώμα σας να «παραλύσει» από ευεξία.

Οι τοξίνες αποβάλλονται από τον οργανισμό και αμέσως αισθάνεστε ανάλαφροι, ενώ οι μύες σας χαλαρώνουν και νιώθετε την κόπωση να φεύγει με κάθε "Agigma". Επιτρέψτε μαζί με την κούραση να διώξετε πεποιθήσεις οι οποίες, έχουν δημιουργήσει τα μπλοκαρίσματα στο σώμα και στην ζωή σας.

Ιδανικό για όλους εσάς που είστε πιεσμένοι και καταβεβλημένοι από τις υποχρεώσεις, αφού η συγκεκριμένη συνεδρία, μέσω των ευεργετικών ελαίων, των επιλεγμένων τεχνικών και των ενεργειακών προσέγγίσεων όπως το Access Bars, το Usui Reiki, το Angel Reiki, το Theta Healing, θα κάνει το μυαλό σας να «ξεμπλοκάρει» και θα αναζωογονήσει ψυχή, σώμα και νου. Παράλληλα, θα σας ανακουφίσει από μυϊκά μπλοκαρίσματα και θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Η συνεδρία ξεκινάει και ολοκληρώνεται με ιστορικό και συμβουλευτική προσέγγιση στα ψυχοσωματικά γνωρίσματα που φέρετε. 

Μετά το πέρας της συνεδρίας, η διάθεσή σας θα έχει απογειωθεί, το χαμόγελο θα έχει επιστρέψει στα χείλη σας και η μέρα θα έχει αλλάξει προς το καλύτερο

 

€60  (60-70΄)

Είστε έτοιμοι να αφήσετε τον έλεγχο στο σώμα σας;


Θα ήθελες να προσεγγίσεις περισσότερο το Σώμα;


Θα ήθελες μια αμιγώς ενεργειακή προσέγγιση 


Έχεις δεχτεί ποτέ Ρεφλεξολογία


Συντείνουμε το Signature να μην συνδυάζεται με κάποια άλλη επιλογή από το Add on καθώς εμπιστευόμαστε την σχέση μεταξύ του θεραπευτή και του σώματός σου! Ίσως το περισσότερο να μπορούσε να είναι η αγορά extra χρόνου. Πριν την συνεδρία ή κατά την διάρκεια ( όπου το επιτρέπει το πρόγραμμα) 

 

Φυσικά η ομορφιά μας απασχολεί 


Στην περίπτωση που αισθάνεστε ότι η ομορφιά εξαρτάται από το πως αισθάνεσαι 


 

Να θυμάστε ότι εσείς γνωρίζετε καλύτερα το τι πραγματικά χρειάζεστε! Και ο μόνος τρόπος να το μάθετε είναι ρωτώντας "είναι αυτό που χρειάζομαι;" Αν νιώσετε "Βάρος" τότε δεν είναι για εσάς. Αν νιώσετε "Ανάλαφροι" τότε κλείστε ραντεβού! 

Pantelis Petrakis 

Holistic Healer / Facilitator

*Κάνετε ένα επιπρόσθετο δώρο στον εαυτό σας! Συμπληρώστε την εμπειρία σας με μια ή περισσότερες από τις παρακάτω επιλογές!

*Προσοχή: Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι η αρωματοθεραπεία, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ιατρική μέριμνα, δεν είναι φυσιοθεραπευτική τέχνη, και δεν θεραπεύει. Είναι κοινώς αποδεκτό όμως ότι συνδυάζεται άψογα με τα παραπάνω. 

 

Κλείστε Ραντεβού Make to your body a gift!

Image
Βιογραφικό

Πετράκης Παντελής

VISIT US AND YOU 'LL NEVER REGRET IT!

Testimonials

Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά