ΑΔΥΝΑΜΙΑ ( γενική )

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ( γενική )

ΑΔΥΝΑΜΙΑ

 

Με τον όρο αδυναμία εδώ προσδιορίζουμε την έλλειψη φυσικής δύναμης.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ

Γενική αδυναμία μπορεί να προκύψει όταν αποφεύγούμε να είμαστέ δυνατοί και να αδράξουμε θαρρετά τη ζωή. Ενώ ξοδεύουμε χρόνο συγκρίνοντας τον εαυτό μας με τους άλλους, χάνουμε αρκετές από τις πλέον ενδιαφέρουσες εμπειρίες της ζωής. Αν η αδυναμία σας είναι τοπική και επηρεάζει συγκεκριμένο μέρος του σώματός σας, τότε αναζητήστε την συγκεκριμένη περιοχή τι έχει να σας πει! Μπορείτε επίσης να μας στείλετε mail ωστε να προσπαθήσουμε να το εντάξουμε σε μελοντικά μας άρθρα.

Πως ο Νους  επιρρεάζει το σύμπτωμα

Αξιολογήστε το σύστημα των πεποιθήσεων-αντιλήψεών σας και ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί αισθάνεστε ότι δεν έχετε τη δύναμη να ζήσετε τη ζωη σας πλήρως και ολοκληρωμένα. Το σώμα σας φωνάζει «Πιστέψτε στη δύναμή σας!». Σας προειδοποιεί ότι οι δυνάμεις που καταπιέζετε θα βγουν στην επιφάνεια με μορφή ασθένειας* οι ενέργειες που δεν βρίσκουν κανάλι να εκφραστούν, θα εκραγούν σαν ωρολογιακή βόμβα που βρίσκεται μέσα σας.

Είναι πιθανό η γενική αδυναμία σας να είναι το αποτέλεσμά ψυχικής εξάντλησης. Σε αυτή την περίπτωση θα σας απαντηθούν ερωτήσεις όταν θα ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο σύμπτωμα. 

 

***Οι συμβουλές των ειδικών δεν μπορούν να αποτελέσουν διάγνωση, ή εξατομικευμένες συστάσεις για θεραπεία. Οι πληροφορίες που παρέχονται από τις συμβουλές των ειδικών δεν αντικαθιστούν την ιατρική συμβουλή ή αντιμετώπιση.

**πηγή: "Αγάπησε τον εαυτό σου" Συγγραφέας Lise Bourbeau

*Αν θέλετε να διαβάσετε κάτι που να σας αφορά, σχολιάστε το κάτω απο την δημοσίευση στην facebook page

Πετράκης Παντελής 

Ολιστικός Θεραπευτής 

Share this Post:
Pantelis Petrakis
Ο Παντελής Πετράκης τελείωσε τις σπουδές στο Natural Health Science στην Αρωματοθεραπεία με την Πόπη Καννά, το Λεμφικό Μασάζ με τον Μάριο Νικολάου και την Ρεφλεξολογία όπου του δόθηκε και αριστείων το 1998 με τον καθηγητή – δάσκαλο Κυριακίδη Μιχάλη.

Related Posts:

VISIT US AND YOU 'LL NEVER REGRET IT!

Testimonials

Εξαιρετικός!!!  Ένα τράβηγμα στη μέση Ένα τράβηγμα στη μέση και δυο εβδομάδες πόνος!!!  Από την&n...

Effective treatments, professional yet friendly atmosphere. You enter crawling and leave flying! ...

See the best places to go in Rethymnon with a plan including Agigma Massage & Therapies

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 πμ - 20:00 μμ

Σάββατο

13:00 πμ - 17:00 μμ

Κυριακή - Κλειστά